Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A Mercedes építkezne az indiai eredményekre

Jó szereplést vár a jövő hétvégi Abu Dhabi Nagydjíon a Mercedes GP duója: mind Michael Schumacher, mind Nico Rosberg szeretne építeni az indai eredményekre, és úgy érzik, képesek leszek közelebb kerülni az élcsapatokhoz.


Jó szereplést vár a jövő hétvégi Abu Dhabi Nagydjíon a Mercedes GP duója: mind Michael Schumacher, mind Nico Rosberg szeretne építeni az indai eredményekre, és úgy érzik, képesek leszek közelebb kerülni az élcsapatokhoz.

Schumacher a Mercedes hivatalos weboldalának nyilatkozva elmondta, tavaly lenyűgözte őt az Abu Dhabiban található versenypálya, éppen ezért nagy izgalommal tér vissza – még ha 2010-ben nem is szerepelt túl jól.

„Pár izgalmas versennyel fejeződik be az idei bajnoki sorozat: a múlt hétvégi Indiai Nagydíj után most a szintén lenyűgöző, Abu Dhabiban felépült Yas Marina versenypálya felé vesszük az irányt” – nyilatkozta Schumacher.

„Az alkonyi futam nyilvánvalóan nagyon egyedülálló atmoszférát garantál, és mindemellett nagy kihívást is jelent, és tavaly nagyon élveztem a vezetést ilyen körülmények közepette.”

Schumacher hozzátette, reméli, hogy értékes pontokat gyűjthet majd a félig nappali, félig éjszakai futamon.

„Remélem, hogy folytatni tudjuk a jó szereplést jövő hétvégén, és bízom benne, hogy értékes pontokat szerezhetünk.”

Csapattársa, Nico Rosberg hozzátette, miután tavaly jól szerepelt, reméli, hogy idén is az élmezőnyben harcolhat majd, és megszorongathatja a Red Bull, a McLaren és a Ferrari versenyzőit.

„A Yas Marina versenypálya egyike a Hermann Tilke által tervezett nagyszerű pályáknak, nagyon kedvelem” – árulta el Rosberg.

„Fantasztikus a környezet, a pálya a kikötő mentén, a szálloda mellett kanyarog, mindig nagyszerű a légkör, és sok rajongó látogat ki a hétvégére.”

„Szép emlékeim vannak a tavalyi versenyről, és az, hogy a nap későbbi szakaszában kell versenyeznünk, megváltoztatja a hétvége szokásos ritmusát.”

„Múlt hétvégén, Indiában igencsak kényelmesen éreztem magam az autómban, és úgy tervezem, hogy építek majd erre az eredményre Abu Dhabiban. Remélem, hogy sikerül közelebb kerülnünk a leggyorsabb csapatokhoz a hátralévő pár versenyen, nagyon keményen fogjuk nyomni azért, hogy ezt megvalósítsuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!