A Mercedes figyelmeztette riválisait

A Mercedes figyelmeztette riválisait, hogy még erősebbek lesznek a szezon második felében, miután sokat várnak a nyári szünet után érkező új fejlesztéseiktől.


A Mercedes figyelmeztette riválisait, hogy még erősebbek lesznek a szezon második felében, miután sokat várnak a nyári szünet után érkező új fejlesztéseiktől.

Lewis Hamilton győzelmével ért véget a hétvégi Magyar Nagydíj és vette kezdetét a nyári szünet, így a Mercedes feltüzelve ment pihenőre, miközben Ross Brawn csapatfőnök már arról beszél, hogy igenis harcban vannak a bajnoki címért.

„A csapat fantasztikusan egyben van jelen pillanatban, és tudom, hogy technikai fronton mire számíthatunk a jövőben” – mondta a szakember. „Az idei évben számos technikai innovációt mutattunk be, és ezek kivétel nélkül nagyon jól működtek a versenypályákon.”

„A következő versenyeken pedig újabb fejlesztések érkeznek, melyek extra erőt adhatnak, így senki ne gondolja azt, hogy minden puskaport ellőttünk, hiszen egy még keményebb csapatként térünk vissza a szezon második felében.”

Brawn szerint a Mercedes azért is van jó helyzetben, mert az elmúlt futamokon különösen sokat javult, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy Hamilton szerezte a legtöbb pontot az elmúlt három megmérettetésen.

„Azt gondolom, hogy a szezon első felét két részre lehetne osztani a mi szemszögünkből nézve: az első és a második öt versenyre” – folytatta. „Nagyon meg vagyok elégedve a második öt versennyel. Egyre jobbak és erősebbek lettünk. Az elmúlt öt versenyből hármat megnyertünk és elkezdtük eredményekké konvertálni pole pozícióinkat.”

„Természetesen mindez még nagyon messze van a tökéletestől, de azt gondolom, hogy a szezon második felét még erősebben kezdhetjük meg.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!