A Mercedes hosszabbítani akar Hamiltonnal - F1VILÁG.HU

A Mercedes hosszabbítani akar Hamiltonnal

HIRDETÉS
A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff elárulta, azt szeretnék, ha ötszörös világbajnokuk, Lewis Hamilton hamarosan szerződést hosszabbítson a csapattal.
2019 Japanese Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes

A brit versenyző jelenleg érvényes kontraktusa a 2020-as szezon végén jár le, ezt a szerződést még 2018-ban írta alá Hamilton, így további 2 évvel hosszabbította meg együttműködését az ezüstnyilakkal.

Hamilton a hétvégi Mexikói Nagydíjon hatodik világbajnoki címét is bebiztosíthatja, Toto Wolff, a Mercedes főnöke pedig elárulta, szeretnének hosszabbítani a 34 esztendős versenyzővel.

„Amíg győztes autót tudunk adni neki, Lewisnak nincs oka arra, hogy fontolóra vegyen más csapatokat – és nekünk sincs okunk arra, hogy másfelé nézelődjünk” – mondta a szakember.

„Azt mondtuk Lewisnak, szeretnénk a csúcson befejezni az idei szezont, szusszanni egyet, és aztán megvitatni, mi lesz 2021-ben.”

2021-ben jelentősen megváltoznak majd a Forma-1 szabályai, ennek okán pedig a versenyautók is. A végleges regulákat várhatóan október végén hozzák majd nyilvánosságra.

[su_spoiler title=”Ilyenek lehetnek a 2021-es F1-es autók” style=”fancy” icon=”arrow”][Elite_video_player id=”13″][/su_spoiler]

„A lojalitás és integritás az, ami összeköt bennünket, és a legfontosabb értekezést 2021-ről Lewisszal és Valtterivel [Bottas] fogjuk megejteni. A Ferrari szintén megvizsgálja majd az opcióit. Remek felállásuk van, mely olykor problémás, szóval el fognak gondolkodni azon, ’mit is akarunk 2021-re?’.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!