A Mercedes innovatív akar lenni, hogy előrébb jusson autójával - F1VILÁG.HU

A Mercedes innovatív akar lenni, hogy előrébb jusson autójával

HIRDETÉS
Igyekezett hasznosítani az elmúlt két versenyhétvégén tanultakat a Mercedes Forma-1-es csapata, így Toto Wolff abban bízik, a hétvégi Azeri Nagydíjon sikerül egy újabb lépést megtenniük a helyes irányba.
2022 Monaco Grand Prix 2022, Saturday - LAT Images Lewis Hamilton

A német istálló komoly kihívásokkal nézett szembe a legutóbbi versenyhétvégén, Monacóban, hiszen autójának köztudottan nem fekszenek a lassú kanyarok. Ennek ellenére George Russell és Lewis Hamilton is pontokat tudott szerezni, Toto Wolff ugyanakkor azt mondja, természetesen nem elégszenek meg ennyivel.

A szakember kifejtette, továbbra is gőzerővel dolgoznak azon, hogy a legtöbbet hozzák ki autójukból a folytatásban.

„Felfrissülve indulunk útnak Bakuba a hektikus, piros zászlókkal és csúszásokkal tűzdelt, változékony időjárást tartogató monacói hétvége után” – mondta a szakember „Szolid pontokat szereztünk, de többet is elérhettünk volna a hétvége során, és minden lehetőséget maximalizálnunk kell, hogy harcban maradjunk.”

„Ahogy Barcelonában, a monacói pálya lassú kanyarjai komoly kihívások elé állították a W13-ast, ugyanakkor viszont hasznos dolgokat tanultunk. Mivel Bakuban egy újabb utcai pálya vár bennünket, a csapat kőkeményen dolgozott azon, hogy kielemezze a két versenyen látottakat, és azonosítsa azokat a területeket, melyeken innovatívak lehetünk annak érdekében, hogy előrébb jussunk.”

„Baku gyakran kínál szórakoztató és őrült eseményeket a pályán, a vonalvezetés pedig jó versenyzési lehetőségeket generál. Szóval meglátjuk, hogy ezen a hétvégén is hű marad-e önmagához.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!