A Mercedes is szerepel idén a Netflix sorozatában

SPIELBERG,AUSTRIA,08.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows executive director Toto Wolff (Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber - For editorial use only. Image is free of charge.
Fotó: Red Bull
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff megerősítette, hogy immáron a Brackley székhelyű csapat is szerepelni fog a Netflix Forma-1-es dokumentumsorozatának második évadjában.

A ’Formula-1 – Drive to Survive’ című sorozat nagy sikert aratott a rajongók körében, akik lenyűgöző pillanatoknak és érzelmeknek lehettek szemtanúi a száguldó cirkusz kulisszái mögül. A paddock életét és a pilóták emberi oldalát bemutató sorozat természetesen idén folytatást is kap az amerikai streaming szolgáltató jóvoltából.

Az első évad azonban nem teljesen a bajnoki küzdelemre koncentrált, ugyanis sem a Mercedes, sem a Ferrari nem járult hozzá a szerepléshez. A Kanadai Nagydíj előtt Toto Wolff azt mondta, változott idénre a véleményük, így néhány verseny erejéig engedélyezi a Netflix számára a felvételek elkészültét.

Wolff bevallotta, eredetileg nem rajongott a dokumentumsorozatért, amelyet még a szezon kezdete előtt megtekintett.

Leginkább azért nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, mert a fő vetélytársunk (a Ferrari istálló) sem vett benne részt. Azt hittem, hogy túlzottan eltereli a csapat figyelmét. Megnéztem Ausztráliába menet és nem tetszett. Úgy érzem, hogy nem tükrözi azt, mi is zajlik valójában a pályán. De akárkivel beszéltem róla, főként olyanokkal, akik nem elvetemült rajongók, ők mind az mondták, hogy imádták. Így hát megnéztem ismét és rájöttem, hogy nem is arról kell szólnia, ami a pályán zajlik. Sokkal inkább a karakterekről. Új lehetőséget rejt a közönség bevonzására, akik másként látják ezt a közeget, mint én.”

Ezért döntöttem úgy, hogy 2019-ben a mi csapatunk is részese lesz a Netflix műsorának. De csak egyetlen verseny erejéig, ami feltehetőleg Hockeinheimben lesz. De ez még nem biztos.”

A Ferrari szintén jelezte, hogy csatlakoznának a sorozathoz, így tehát a széria második évadában már mind a 10 csapat szerepelni fog.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Osztrák Nagydíj TV-közvetítései!