A Mercedes nagyon meglepődött a Ferrari remeklésén

Toto Wolf, a Mercedes motorsport-igazgatója bevallotta, rendkívüli módon meglepte őket a Ferrari remeklése a múlt hétvégi Maláj Nagydíjon.


Toto Wolf, a Mercedes motorsport-igazgatója bevallotta, rendkívüli módon meglepte őket a Ferrari remeklése a múlt hétvégi Maláj Nagydíjon.

A Mercedes domináns formában, egy kettős győzelemmel nyitotta az évet március közepén, Ausztráliában, így mindenki arra számított, a német istálló Szepangban sem akad legyőzőre.

A Ferrari versenyzői azonban egész hétvégén remek tempóról tettek tanúbizonyságot, Sebastian Vettel pedig a második helyről rajtolva éles küzdelembe legyőzte Lewis Hamiltont és Nico Rosberget, és megnyerte a futamot.

„Nem számítottunk arra, hogy ilyen ütemben felzárkóznak. Melborune-ben meglehetősen domináltunk” – mondta Toto Wolff.

„Mindig egy kicsit szkeptikusan álltunk hozzá a saját előnyünkhöz, és mindig úgy gondolkodtunk, hogy fejlesztenünk kell annak érdekében, hogy ne érjenek utol minket.”

„Az, hogy két hét alatt beérnek, és fair küzdelemben elveszíted a versenyt, amolyan ébresztő számunkra, ami jót tesz nekünk.”

A szakember kifejtette, a Mercedes a továbbiakban mindent megtesz azért, hogy maga mögött tartsa a Ferrarit.

„Szerintem nagyszerű munkát végeztek, remek autójuk, motorjuk és versenyzőik vannak, nekünk pedig most ki kell elemeznünk, hogy mi ment rosszul.”

„Ki kell derítenünk, hogy fejlődnünk kell-e, előrébb kell-e hoznunk a fejlesztéseket, és mit csináljunk a motorral. Fel kell gyorsítanunk a fejlesztési tempót.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS