A Mercedes szerint előnyt szerezhet a Honda

A Mercedes motorfejlesztési vezetője, Andy Cowell szerint bizony előny birtokában csatlakozhat a Forma-1-hez a következő szezonban a Honda.


A Mercedes motorfejlesztési vezetője, Andy Cowell szerint bizony előny birtokában csatlakozhat a Forma-1-hez a következő szezonban a Honda.

A Japán manufaktúra jövőre a McLaren motorpartnereként tér vissza a száguldó cirkuszba, és bár a rivális gyártóknak nyilván nagy előnyt jelent az, hogy idén már számos kilométert megtesznek V6-os erőforrásaikkal, Andy Cowell szerint vannak területek, melyeket kihasználhat a Honda.

„Vannak pozitívumok és negatívumok a Honda részéről” – mondta a Mercedes szakembere.

„A Ferrari, a Renault és a Mercedes a téli tesztek, illetve az idei versenyek révén azért már jelentős tapasztalattal bír. Tudjuk, milyen problémák jelentkezhetnek, és hogyan oldhatjuk meg őket. A Honda viszont csak szemlélheti a dolgokat.”

„Másfelől viszont nekünk szembe kell néznünk azzal a kihívással, hogy a rendelkezésre álló keretek között fejlesztjük az idei motort, miközben már készülünk fel a jövő februári homologizációra. Szóval a Hondának megvan az az előnye, hogy a fotók és az erőforrások teljesítményének elemzése alapján teljes figyelmét 2015-re összpontosíthatja.”

„Ingyen szereznek tudást, de persze nem olyan mélységben, mint a három rivális gyártó.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS