A Mercedes szerint előnyt szerezhet a Honda

A Mercedes motorfejlesztési vezetője, Andy Cowell szerint bizony előny birtokában csatlakozhat a Forma-1-hez a következő szezonban a Honda.


A Mercedes motorfejlesztési vezetője, Andy Cowell szerint bizony előny birtokában csatlakozhat a Forma-1-hez a következő szezonban a Honda.

A Japán manufaktúra jövőre a McLaren motorpartnereként tér vissza a száguldó cirkuszba, és bár a rivális gyártóknak nyilván nagy előnyt jelent az, hogy idén már számos kilométert megtesznek V6-os erőforrásaikkal, Andy Cowell szerint vannak területek, melyeket kihasználhat a Honda.

„Vannak pozitívumok és negatívumok a Honda részéről” – mondta a Mercedes szakembere.

„A Ferrari, a Renault és a Mercedes a téli tesztek, illetve az idei versenyek révén azért már jelentős tapasztalattal bír. Tudjuk, milyen problémák jelentkezhetnek, és hogyan oldhatjuk meg őket. A Honda viszont csak szemlélheti a dolgokat.”

„Másfelől viszont nekünk szembe kell néznünk azzal a kihívással, hogy a rendelkezésre álló keretek között fejlesztjük az idei motort, miközben már készülünk fel a jövő februári homologizációra. Szóval a Hondának megvan az az előnye, hogy a fotók és az erőforrások teljesítményének elemzése alapján teljes figyelmét 2015-re összpontosíthatja.”

„Ingyen szereznek tudást, de persze nem olyan mélységben, mint a három rivális gyártó.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!