Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

A Mercedes szerint komoly küzdelem várható Ausztriában

Visszafogott optimizmussal készül a 2020-as szezon első Forma-1-es versenyére a vb-címvédő Mercedes csapatát irányító Toto Wolff.

Az ezüstnyilak remek formában teljesítettek a februári téli teszteken, Wolff azonban azt mondja, a Barcelonában látottak félrevezetőek lehetnek. A szakember komoly küzdelemre számít hétvégén, Spielbergben.

„Szerintem mindig kockázatos azt feltételezni, hogy a teszten látottak tükröződnek vissza a versenypályán” – mondta a Mercedes csapatfőnöke. „Ha visszaemlékszünk 2019-re, és arra, hogy mi történt Ausztráliában, láthatjuk, hogy teljesen más volt a kép.”

„Szóval úgy utaztunk el idén Ausztráliába, hogy nem számítottunk könnyű menetre, komoly versengést vártunk. Szóval lehetett látni némi hajlandóságot a versenyzésre a teremben [amikor a versenyt végül törölték], mert voltak, akik azt gondolták, hogy nagyszerű autóval rendelkeznek.”

Wolff azt mondja, véleménye szerint a Red Bull és a Ferrari lesz a legfőbb ellenfél idén, de oda kell figyelniük a középmezőny csapataira is, akik ugyancsak okozhatnak meglepetést.

„Ebből a szempontból nincs kétségem, hogy a szokásos ellenfeleink lesznek. Talán lesz néhány meglepetés, úgy vélem, a Racing Point nagyon erős autóval rendelkezik, és ígéretes köridőket mutatott Barcelonában Nincs kétségem afelől sem, hogy a McLaren és a Renault is beleszól majd a küzdelmekbe.”

„Úgyhogy most kivárunk, és majd meglátjuk. Én mindig inkább óvatosan állok hozzá. Az első igazi jeleket majd szombat délután 3 órakor kapjuk, és aztán vasárnap kiderülhet, kinek van a legjobb csomagja.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!