A Mercedes szerint ősszel kezdődik el az F1-es szezon - F1VILÁG.HU

A Mercedes szerint ősszel kezdődik el az F1-es szezon

HIRDETÉS
A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff szerint leghamarabb ősszel rajtolhat el a Forma-1 2020-as szezonja.
Toto Wolff, Mercedes AMG F1 Director of Motorsport, Chase Carey, Chief Executive Officer and Executive Chairman of the Formula One Group and Ross Brawn, Formula One Managing Director of Motorsports at Formula One World Championship, Rd15, Singapore Grand Prix, Qualifying, Marina Bay Circuit, Singapore, Saturday 15 September 2018.

A koronavírus-járvány miatt mostanáig 9 F1-es verseny halasztásáról vagy törléséről döntöttek: kedd este jelentették be, a Kanadai Nagydíjat is elnapolják, és továbbra sem tudni, mikor kezdődhet el az idei világbajnokság.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff még a montreali szervezők bejelentése előtt az Österreich című lapnak adott interjújában beszélt arról, szerinte mikor kezdődhet el az idény.

„Remélem, hogy ősszel” – mondta a szakember.

A Forma-1 elnök-vezérigazgatója, Chase Carey még néhány hete azt mondta, abban bízik, nyáron útnak indulhat a világbajnokság, és 15-18 versenyt meg tudnak rendezni.

Toto Wolff egyébként elárulta, a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton a kényszerszünetben sem pihen.

„Sokat agyal a koronavíruson, de nem akarom ezt most részletezni. Sokat sportol, és úgy hiszem, hogy amikor végre elkezdődik a bajnokság, ugyanolyan fitt lesz, mint amilyen Ausztráliában volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!