F170

A Mercedesnek is új motorja lesz Spielbergben

Silverstone Test, Day 2 - Steve Etherington Mercedes
Fotó: Mercedes
A Hondához hasonlóan egy továbbfejlesztett motorral érkezett az évadnyitó Osztrák Nagydíj helyszínére, Spielbergbe a Mercedes Forma-1-es csapata.

A német istálló a téli teszteken látottak alapján favoritként várhatja a szezont, és bár az elmúlt időszak nagy részében gyárai bezárásra kényszerültek, ennek ellenére több újítás is felkerül autóira Ausztriában.

Az aerodinamikai fejlesztések mellett pedig egy új V6-os erőforrás is bemutatkozik: a Mercedes célja főleg az volt, hogy megoldja azokat a megbízhatósággal kapcsolatos problémákat, melyek a téli teszteken ütötték fel fejüket a gyári istálló, illetve a partnercsapatok esetében.

A hírek szerint komoly teljesítménybeli javulásra nem számítanak a németek, a megbízhatóság tekintetében azonban bizakodó a csapat.

Úgy tudni, az új motort a Williams és a Racing Point is megkapja.

Nemrég egyébként a Honda is bejelentette, hogy egy új erőforrással érkezik Ausztriába: az erősebb és megbízhatóbb motort a Red Bull Racing és az AlphaTauri is megkapja hétvégén.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS