Kattints, és kövesd velünk a Stájer Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

A Mercedesnél úgy érzik, cserbenhagyták Hamiltont

A Mercedes csapatánál úgy érzik, a bajnokság első négy versenyén cserbenhagyták világbajnoki címvédőjüket, Lewis Hamiltont, ám nem kételkednek abban, a brit versenyző hamarosan visszavág majd.A Mercedes Forma-1-es csapatánál úgy érzik, a bajnokság első négy versenyén cserbenhagyták világbajnoki címvédőjüket, Lewis Hamiltont, ám nem kételkednek abban, a brit versenyző hamarosan visszavág majd.

Miközben Nico Rosberg megnyerte a bajnokság első futamait, addig Lewis Hamiltont számos technikai probléma hátráltatta, és jelenleg 43 pont a hátránya az összetettben csapattársával szemben.

A Mercedes technikai igazgatója, Paddy Lowe elárulta, a prioritás jelenleg az, hogy felülkerekedjenek azokon az energia-visszanyerő rendszerrel kapcsolatos problémákon, melyek hátráltatták Hamiltont – a szakember azonban biztos abban, hogy a címvédő bajnoki esélyei még nem szálltak el.

„Túl leszünk rajta, és szerintem Lewis is túl lesz rajta” – mondta Lowe a Motorsport.com című internetes oldalnak nyilatkozva.

„Még nagyon korán van, minden egyes versenyen próbáljuk a legjobbat nyújtani. Mindig mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb eszközöket adjuk versenyzőink alá, és ez így marad a jövőben is.”

„Nagyon rosszul érezzük magunkat Lewis miatt, mert tényleg cserben hagytuk őt a Nicóval folytatott küzdelem során. Furcsa módon 2014-ben nem volt sok motorhibánk, mégis mindegyik Lewist sújtotta. Most is nyolc motorunk van, és ugyanúgy Lewist hátráltatják a problémák. Nincsen sok gondunk, mégis mindegyik őt sújtja.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövesd velünk élőben a spielbergi eseményeket!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!