A Mercedesnél úgy érzik, cserbenhagyták Hamiltont

A Mercedes csapatánál úgy érzik, a bajnokság első négy versenyén cserbenhagyták világbajnoki címvédőjüket, Lewis Hamiltont, ám nem kételkednek abban, a brit versenyző hamarosan visszavág majd.A Mercedes Forma-1-es csapatánál úgy érzik, a bajnokság első négy versenyén cserbenhagyták világbajnoki címvédőjüket, Lewis Hamiltont, ám nem kételkednek abban, a brit versenyző hamarosan visszavág majd.

Miközben Nico Rosberg megnyerte a bajnokság első futamait, addig Lewis Hamiltont számos technikai probléma hátráltatta, és jelenleg 43 pont a hátránya az összetettben csapattársával szemben.

A Mercedes technikai igazgatója, Paddy Lowe elárulta, a prioritás jelenleg az, hogy felülkerekedjenek azokon az energia-visszanyerő rendszerrel kapcsolatos problémákon, melyek hátráltatták Hamiltont – a szakember azonban biztos abban, hogy a címvédő bajnoki esélyei még nem szálltak el.

„Túl leszünk rajta, és szerintem Lewis is túl lesz rajta” – mondta Lowe a Motorsport.com című internetes oldalnak nyilatkozva.

„Még nagyon korán van, minden egyes versenyen próbáljuk a legjobbat nyújtani. Mindig mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb eszközöket adjuk versenyzőink alá, és ez így marad a jövőben is.”

„Nagyon rosszul érezzük magunkat Lewis miatt, mert tényleg cserben hagytuk őt a Nicóval folytatott küzdelem során. Furcsa módon 2014-ben nem volt sok motorhibánk, mégis mindegyik Lewist sújtotta. Most is nyolc motorunk van, és ugyanúgy Lewist hátráltatják a problémák. Nincsen sok gondunk, mégis mindegyik őt sújtja.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS