A Mercedest nem elégíti ki a bajnoki ötödik hely - F1VILÁG.HU

A Mercedest nem elégíti ki a bajnoki ötödik hely

HIRDETÉS

Ross Brawn elmondta, hogy nem elégszik meg csapata az ötödik hellyel a konstruktőrök versenyében, és mindenképpen előrébb szeretne kerülni a bajnokságban a szezon második felében.



A Mercedes csapatfőnöke, Ross Brawn elmondta, hogy nem elégszik meg csapata az ötödik hellyel a konstruktőrök versenyében, és mindenképpen előrébb szeretne kerülni a bajnokságban a szezon második felében.

A brackley-i bázisú alakulat kiválóan kezdte az idei évet, Nico Rosberg győzelmet aratott Kínában, a szezon harmadik állomásán, azonban az elmúlt versenyeken rendre elvérzett riválisaival szemben, jelenleg pedig 83 pontos lemaradásban a Ferrari mögött, a bajnokság ötödik helyén áll.

„Jobb szeretnék lenni. Az ötödik hely nem elégít ki bennünket, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy előrébb végezzünk” – mondta a szakember a Forma-1 hivatalos oldalának adott interjújában. „Még rengeteg verseny hátra van, sok pontot lehet még szerezni.”

Brawn továbbá magabiztos, hogy a szezon második fele jobb lesz számukra.

„Egyelőre nem vagyunk teljesen elégedettek az autónkkal, de egy remek csapatunk van, kiváló emberek dolgoznak nálunk, így optimista vagyok, hogy erősebbek leszünk a szezon második felében, mint az elsőben voltunk” – magyarázta a csapatfőnök, aki egyébként elégedett csapata munkájával.

„Úgy gondolom, hogy elégedettek lehetünk néhány idén elért eredményünk miatt. Nyertünk egy versenyt, voltak dobogós helyezéseink, és már most több pontot szereztünk, mint a tavalyi esztendőben összesen.”

„Azonban természetesen érezzük, hogy nem vagyunk ott, ahol lenni szeretnénk az egyenletes teljesítmény terén. Továbbra is keményen dolgozunk azon, hogy erősebbek legyünk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!