Friss hírek

A Monacói Nagydíj szervezői állítják, nem marad el a verseny!

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos aggodalmak ellenére a Monacói Nagydíj szervezői állítják, nincs veszélyben Forma-1-es versenyük, melyet a jelenlegi tervek szerint május 23-án rendeznek majd.

Még csak január van, az idei évre tervezett naptáron viszont már módosítani kellett: az évadnyitónak szánt Ausztrál Nagydíjat novemberre halasztották, így a világbajnokság csak március 28-án kezdődik el Bahreinben. A Kínai Nagydíjat szintén nem lehet áprilisban megtartani, így az idénynyitó után majd Imolába látogat az F1-es mezőny.

A nemzetközi sajtóban nemrég elterjedt a híre, hogy az utcai versenyek kivétel nélkül veszélybe kerültek, az F1 szóvivője azonban ezt gyorsan cáfolta.

A Forma-1-es Monacói Nagydíj szervezője, a Monacói Automobil Klub (ACM) 2021-ben három eseményt kíván megrendezni a hercegség utcáin: az F1-es futam mellett a Forma-E versenyét, valamint egy Historic GP-futamot is megtartanak.

„Bár bizonyos weboldalakon és a közösségi médiában terjednek bizonyos pletykák, az ACM megerősíti, hogy a Monacói Nagydíj megrendezésre kerül május 20-23. között” – áll a klub által kiadott közleményben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!