Friss hírek

A nap F1-es versenyzője: Sebastian Vettel

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője a 11. helyről rajtolva a 7. pozícióban ért célba a Forma-1-es Spanyol Nagydíjon.

A nézők szavazatai alapján Vettel lett a nap versenyzője a Spanyol Nagydíjon, miután a német pilóta a 11. rajtpozícióból a 7. helyig küzdötte fel magát. 

Vettel nem nagy reményekkel vágott neki a futamnak, ugyanakkor az időmérőt követően elmondta, mindent meg fog tenni, hogy a lehető legjobb eredményt érje el.

A négyszeres világbajnok egykiállásos taktikával teljesítette a versenytávot – habár a stratégiával kapcsolatban volt egy kis félreértés a csapattal. 

A közvetítés során is lejátszották azt a rádióbeszélgetést, amelyben Vettelt arról kérdezte a Ferrari, hogy végig tud-e menni az abroncsaival a teljes versenytávon, majd a német indulatos, kisípolást igénylő választ adott: „******* ezt kérdeztem korábban!” 

Végül azonban Vettel pontszerző helyen ért célba, amellyel idei második legjobb eredényét érte el. A Ferrari másik versenyzője, Charles Leclerc motorprobléma miatt feladni kényszerült a futamot.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!