A Netflixen debütál a Schumacherről készült dokumentumfilm! - F1VILÁG.HU

A Netflixen debütál a Schumacherről készült dokumentumfilm!

HIRDETÉS
Szeptember 15-én, a Netflix mutatja majd be azt a dokumentumfilmet, melyet a Forma-1 történetének egyik legeredményesebb versenyzőjéről, Michael Schumacherről készítettek nemrégiben.
Michael Schumacher, Ferrari F310, Grand Prix of Canada, Circuit Gilles Villeneuve, 16 June 1996. (Photo by Paul-Henri Cahier/Getty Images)

A film a Schumacher család hozzájárulásával és hathatós segítségével készülhetett el, és a legendás versenyző pályafutásának bemutatása mellett exkluzív interjúkat is láthatunk feleségével, Corinnával, valamint két gyermeke, Gina-Maria és Mick is megszólal majd benne.

A régóta várt alkotás szeptember 15-én mutatkozik majd be a Netflixen, és nemcsak Schumacher pályafutására fókuszál majd: korábban soha nem látott felvételek és interjúk is helyet kapnak a dokumentumfilmben. A moziban megszólalnak majd Schumacher korábbi ellenfelei, Damon Hill, David Coulthard, illetve a német pilótával szoros barátságot ápoló Jean Todt, valamint Luca di Montezemolo, jelenlegi és volt menedzserei, Sabina Kehm és Willi Weber.

A bemutató időpontja nem véletlen: szeptemberben lesz 30 éve, hogy Schumacher a Jordan színeiben bemutatkozott a Forma-1-ben, ahol később 91 futamgyőzelemig és 7 világbajnoki címig jutott.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!