Friss hírek

A Nürburgring idén is szívesen rendezne F1-es versenyt

Idén is készen áll a Forma-1-es versenyrendezésre a Nürburgring – a német versenypálya a koronavírus-járvány miatt tavaly ismét királykategóriás futamot rendezhetett, és 2021-ben sem zárkóznak el ettől.

Az eredeti 2021-es programban nem szerepel a jól ismert aszfaltcsík, a terveken azonban már januárban módosítani kellett: a március 21-re tervezett Ausztrál Nagydíjat novemberre halasztották, és az áprilisi Kínai Nagydíjat sem tudják megtartani.

A Forma-1-es világbajnokság így március 28-án, Bahreinben startol, ezt követően pedig a mezőny Imolába, majd várhatóan Portugáliába látogat.

A Nürburgringen tavaly Eifel Nagydíj néven rendeztek futamot, a német versenypálya pedig idén sem zárkózik el ettől.

„Alapvetően rendelkezésre állunk ahhoz, hogy tárgyaljunk a Forma-1-gyel” – mondta a Nürburgring szóvivője az ezzel kapcsolatos kérdésre. „Minden mást az egyeztetések során kellene feltárni.”

„A tavalyi egyeztetések nagyon kellemesen zajlottak, és megmutattuk, hogy képesek vagyunk rövid határidőn belül versenyt rendezni. Eddig nem kerestek minket a Forma-1-től, de meglátjuk, hogy alakul. Ennél többet jelenleg nem mondhatunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!