Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A Pirelli a szezonzáró után tesztelheti új keverékét

A Pirelli egy 12 órás egynapos tesztre készül a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjat követő kedden, miután a csapatok támogatásukról biztosították a céget.


A Pirelli egy 12 órás egynapos tesztre készül a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjat követő kedden, miután a csapatok támogatásukról biztosították a céget.

Az olasz gumigyártó készen áll bemutatni vadonatúj szuper-szuper lágy keverékét, amely palettájának ötödik tagja lenne, és amit a csapatok rendelkezésére bocsátana bizonyos versenypályákon már a következő idényben.

A Pirelli minden csapat számára lehetővé tenné a tesztet, sőt azt kéri a csapatoktól, hogy legalább egy versenyzőt köröztessenek, hiszen céljuk az, hogy a lehető legtöbb visszajelzést kapják az új abroncsokról.

A cégóriás közben a közösségi média erejét felhasználva arra szólította fel a nagyérdeműt, hogy szavazzon, milyen színű legyen az új gumikeverék. A két opció a lila illetve a szürke, előbbi jóval nagyobb rajongó táborral bír.

A hírek szerint a kétnapos esős teszt is aláírásra került, melyre január 25-én és 26-án kerülhet sor a téli felkészülési időszakban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!