A prostituáltak meséltek a Mosley-féle orgiáról - F1VILÁG.HU

A prostituáltak meséltek a Mosley-féle orgiáról

A szexorgián résztvevő prostituáltak egyöntetűen az FIA elnöke, Max Mosley mellé álltak, és megerősítették, hogy a hírekkel ellentétben, semmiféle náci beütése nem volt pajzán játékuknak, bár bevallották, valóban szerepjátékot játszottak.

A szexorgián résztvevő prostituáltak egyöntetűen az FIA elnöke, Max Mosley mellé álltak, és megerősítették, hogy a hírekkel ellentétben, semmiféle náci beütése nem volt pajzán játékuknak, bár bevallották, valóban szerepjátékot játszottak.

Az orgián résztvevő prostituáltak a londoni bíráságon eskü alatt vallották, hogy semmi valóságalapjuk nincsen azoknak a feltételezéseknek, melyek szerint náci elemeket tartalmazott volna szerepjátékuk.

Az FIA elnöke, Max Mosley kis híján elveszítette állását, mikor a News of the World c. bulvárlap – amely ellen jogi eljárást indított – olyan videófelvételeket szivárogtatott ki, melyeken négy prostituált társaságában, feltételezések szerint náci beütésű szexorgián vesz részt.

Mosley azonban már a tárgyalás első napján cáfolta, hogy bármiféle nácizmusra utaló jelkép vagy viselkedés felfedezhető lenne a felvételen. Az FIA elnöke esetében ezek a vádak még súlyosabbak, hiszen édesapja, Oswald Mosley a Brit Fasiszta párt elnökeként tevékenykedett az 1930-as években, és olyan jó kapcsolatban volt Hitlerrel, hogy még az esküvőjén is megjelent.

A “Women D” fedőnevű prostituált bevallotta, hogy egy börtönjelenetet játszottak el, de felháborították azok a kijelentések, melyek szerint náci szerepjátékot játszottak, és kurvának titulálták.

“Elsősorban azon voltam ledöbbenve, hogy a vád szerint náci beütése lett volna az egész jelenetnek” – mondta a hölgy, aki barátaival együtt fogadta Mosley-t lakásán még az év elején. “Nem voltak náci jelképek, ruhák, és eszközök. Semmi nácizmusra utaló jelet nem véltem felfedezni.”

A másik tanú, a “Women A” névre hallgató hölgy szintén megerősítette, hogy egy “fogva tartós” jelenetet játszottak el, de annak semmiféle náci beütése nem volt, ahogy azt egyesek gondolják.

“Eszem ágában sem lett volna olyan jelenetben részt venni, amit undorítónak tartok” – mondta. “Úgy gondolom, hogy a legtöbb ember undorítónak tartja azokat a feltételezéseket, melyek szerint náci elemeket is tartalmazott volna játékunk.”

Ugyanez a tanú azt is bevallotta, hogy valóban lehetett némi német áthallása a dolognak, miután a harmadik tanú – “Woman B” – német nyelven beszélt a 68 éves Mosley-hoz a bulin.

“Azt mondtuk, hogy szexi és izgató lenne, ha egy ilyen jelenetet is beletennénk a játékba, és innen indult az egész.”

Az “A” fedőnevű tanú továbbá azt is elmondta, hogy átverve érezte magát, mikor meglátta a felvételeket, melyeket közeli barátja – a bíróságon “Woman E” néven emlegetett hölgy – szivárogtatott ki, aki egy rejtett kamerával vette fel az egész estét. Azt is elmondta, hogy közösen bérelték a házat, melyben “dolgoztak”.

A “Woman B” nevű hölgy, aki német akcentussal beszélt a bíróságon, bevallotta, hogy Luftwaffe dzsekit viselt a felvételen, de hozzátette, hogy azt nem a szerepjáték miatt vette. Állítása szerint a felsőt még évekkel ezelőtt egy divatáruházban vásárolta, hogy abban jelenjen meg egy koncerten, és soha, semmilyen körülmények között nem venne részt egy náci elemeket is tartalmazó eseményen.

“Nagyon szomorú és megbántott vagyok, mert a németeket azonnal a nácikkal hozzák kapcsolatba az újságokban. Nagyszüleim nem voltak tagjai a pártnak” – mondta a tanú.

A “D” kódjelű tanú azt is elárulta, hogy Mike (Mr. Mosley) két évvel ezelőtt került vele kapcsolatba weboldalán keresztül – melyet “hasonló gondolkodású” emberek számára üzemeltet –, és hamar jóban lettek.

Azt is elmondta, hogy Mike néven ismerkedett meg az elnökkel, és csak akkor döbbent rá, hogy kivel is beszélget, mikor “A”-val együtt meglátogatták őt Monacóban.

A négy prostituált egyébként 2.500 angol fontot kapott azért a bizonyos estéért.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!