Friss hírek

A Q3 lesz a Haas célja a mai időmérőn

Elégedetten nyilatkoztak a Forma-1-es Spanyol Nagydíj pénteki szabadedzései után a Haas versenyzői. A csapat célja, hogy a mai időmérő edzésen mindkét autóval bejussanak a top 10-be.

Mick Schumacher a 10. legjobb idővel zárta a barcelonai nyitónapot, elmondása szerint pedig nem igazán aggódik amiatt, hogy miközben a rivális csapatok számos újítással érkeztek a szezon hatodik versenyhétvégéjére, addig a Haas lényegében változatlan autóval gurult pályára.

„Pozitív nap volt. Azt gondolom, sok potenciál van még az autóban, szóval a többi csapat fejlesztéseinek azonnal kell működniük, hogy jobbak legyenek, és nem mindig ez a helyzet” – magyarázta a német pilóta. „Igazán pozitívnak érzem a jelenlegi helyzetünket, jól érzem magam az autóban, és van még néhány elképzelésem, szóval készen állok a versenyzésre. Jó helyzetből várhatjuk a szombatot.”

Hirdetés
 

A Haas másik versenyzője, Kevin Magnussen a 12. helyen zárta a napot, elmondása szerint pedig megpróbálnak még javulni egy kicsit annak érdekében, hogy a holnapi időmérőn bejussanak a legjobb 10 közé.

„Nem volt semmi rendkívüli az első napon, szerintem a tempónk rendben volt kevés és sok üzemanyaggal egyaránt” – nyilatkozta a rutinos dán. „Meglátjuk, hogy tudunk-e még javítani egy kicsit a köridőkön, hiszen mindig vannak dolgok, amiken változtathatunk. Megpróbálunk javulni egy kicsit, hogy bejussunk a Q3-ba. Nehéz lesz, de megpróbáljuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!