Friss hírek

A Racing Point állítja, nem szerződteti le Vettelt 2021-re

GP ITALIA F1/2020 -  GIOVEDI 03/09/2020       
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel Ferrari
A jövőre már Aston Martin néven szereplő Racing Point csapatát irányító Otmar Szafnauer a minap egy interjúban leszögezte, az istálló 2021-ben is a Sergio Perez – Lance Stroll kettőssel vág neki a Forma-1-es világbajnokság küzdelmeinek – nem tervezik tehát leszerződtetni a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt.

Vettel az idei szezont követően távozik a Ferraritól, az elmúlt hónapokban pedig rengeteget pletykáltak arról, a német versenyző előrehaladott tárgyalásokat folytat a Racing Pointtal, sőt, voltak olyan hírek is, melyek szerint a felek már szinte mindenben megállapodtak egymással.

Az elmúlt hetekben viszont a Vettelről és a Racing Pointról szóló pletykák elcsendesedtek, és továbbra sem tudni, mitévő lesz a négyszeres F1-es bajnok 2021-ben.

A Racing Point csapatfőnöke, Otmar Szafnauer az Auto Motor und Sport című szaklapnak adott hosszú interjút nemrég, ebben természetesen Vettelről is faggatták a szakembert.

Arra a kérdésre, hogy mikor jelentik be jövő évi versenyzőpárosukat, Szafnauer így felelt: „Ezt már 2 éve megtettük. Nincs más, amit be lehetne jelenteni.”

A lap munkatársa aztán konkrétan rákérdezett arra, ezzel Sebastian Vettel végleg kikerült-e, mire a csapatfőnök azt mondta: „Soha nem is volt bent.”

A csapatfőnök aztán egy következő kérdést kapott azzal kapcsolatban, hogy mindez mit is jelent a jövő évre vonatkozóan, ám erre azt válaszolta: „Fejezzük be az interjút az utolsó két kérdéssel!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!