Friss hírek

A Racing Point cáfol, nem kellett dönteniük Vettelről július 31-ig

GP UNGHERIA  F1/2020 -  VENERDÌ 17/07/2020     
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
A Racing Point F1-es csapata cáfolta azon értesüléseket, melyek szerint július 31-ig dönteniük kellett volna Sergio Perez és Sebastian Vettel jövőjéről.

A Racing Pointnál jelenleg mindkét versenyzőnek érvényes szerződése van a következő szezonra, ám Perez nemrégiben elmondta, ha Vettel miatt valakinek mennie kell az istállótól, biztos benne, hogy ő lesz az

A hírek szerint Sebastian Vettelnek július 31-ig kellett döntenie arról, hogy a 2021-es szezonban csatlakozik-e a Racing Point istállóhoz, mivel a csapat jelenlegi versenyzője, Sergio Perez szerződésében egy olyan záradék szerepel, amely szerint a csapat július 31-ig bonthatja vele a kontraktust – egy nagyobb összeg kifizetését követően. 

Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke elmondta, ezek a hírek nem igazak, nem volt semmilyen határidő, amihez tartaniuk kellett magukat. 

„Általában nem szeretjük nyilvánosságra hozni a szerződéseink részleteit. De most megragadom a lehetőséget, és elmondom, hogy ez az opció, amiről beszéltek, hogy a határidő lejár, nem igaz. Nem ez a helyzet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!