A Red Bull bízik benne, hogy nem kap büntetést Verstappen - F1VILÁG.HU

A Red Bull bízik benne, hogy nem kap büntetést Verstappen

HIRDETÉS
A Red Bull Forma-1-es csapatánál bíznak abban, nem vár rajtbüntetés Max Verstappenre a pénteki második szabadedzésen történt problémák után.
Fotó: Red Bull Racing

A Red Bull Forma-1-es csapatánál bíznak abban, nem vár rajtbüntetés Max Verstappenre a pénteki második szabadedzésen történt problémák után.

A holland versenyző mindkét szabadedzésen a leggyorsabb volt Mexikóban, a második gyakorlás végén azonban kénytelen volt leparkolni versenyautóját.

A Red Bullnál azt gyanítják, hidraulikus probléma okozta a megállást, így a csapat reméli, Verstappen nem kap rajtbüntetést.

„Valamilyen hidraulikus gond volt. Vissza kell kapnunk az autót, hogy jobban megértsük” – mondta Christian Horner csapatfőnök a Sky Sports F1 televíziónak a második edzés után.

„Ha motorkomponenst kell cserélni, remélhetőleg van még a paklijában, szóval rendben kell, hogy legyünk. De előbb vissza kell kapnunk az autót, hogy átlássuk a helyzetet.”

Arra a kérdésre, hogy aggódott-e a felmerült probléma miatt, Verstappen így felelt: „Jelenleg nem, szerintem valamilyen hidraulikus gond volt.”

„Nem tudjuk még pontosan, mivel az autó még nincs itt.”

A holland mai teljesítményével kapcsolatban azt mondta, bizakodó, szerinte a Red Bull igencsak ütőképes Mexikóban.

„Jó autónk van, jó a leszorítóerő, a mechanikus tapadás… Tisztában voltunk ezzel, már Monacóban is látszott, ma pedig ismét jól működött minden. Igazán jó napunk volt, de tovább kell dolgoznunk, és természetesen arra kell törekednünk, hogy jobbak legyünk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!