Portugál Nagydíj
Race start of the race, depart, during the 2019 Formula One World Championship, Grand Prix of Austria from June 27 to 31, in Spielberg, Austria - Photo Xavi Bonilla / DPPI
Fotó: Red Bull

A Red Bull büszke arra, hogy megtarthatja az idénynyitó futamokat

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A Red Bull büszke arra, hogy megtarthatja az idénynyitó futamokat

Két ausztriai versennyel rajtol el júliusban a Forma-1-es világbajnoki sorozat 2020-as idénye. A Red Bull büszke arra, hogy példaként szolgálhat majd a világ számára.

A Forma-1 vezetősége kedden jelentette be a 2020-as versenynaptár első 8 állomásának időpontját.

Ahogyan arra számítani lehetett, az idény Ausztriában kezdődik majd: az Osztrák Nagydíjat július 5-én rendezik, egy héttel később pedig, ugyancsak a Red Bull Ringen megtartják a Stájer Nagydíjat is.

Dietrich Mateschitz, a Red Bull tulajdonosa a hír bejelentését követően érthető módon büszkén nyilatkozott.

„A Forma-1 történetében egyedülálló módon vállaltuk ezt a kihívást, és izgatottan várjuk mindkét hétvégét!” – mondta az üzletember kedden.

„Izgalmas versenyek várnak ránk Spielbergben – és egyúttal egyértelmű jelét küldjük a megvalósíthatóságnak az egész világ számára.”

A Red Bull F1-es csapatát irányító Christian Horner arról is beszélt, nagyon komoly egyeztetések zajlottak a háttérben annak érdekében, hogy biztonságosan meg tudják rendezni a két ausztriai futamot.

„Ez egy fantasztikus helyszín, és nagyon örülünk, hogy hazai pályánkon kezdhetjük meg a világbajnoki szezont” – fogalmazott Horner.

„Minden érintett óriási erőfeszítéseket tett, és a két verseny a Red Bull Ringen remek példaként szolgál majd a következő versenyek számára is. Rengeteg egyeztetés folyt a színfalak mögött a Liberty-vel, az FIA-val és a helyi hatóságokkal, hogy felelősségteljesen térhessünk vissza, és minden intézkedést betartsunk.”

„Most, hogy megerősítették a versenynaptár első 8 versenyének időpontját, lendületbe kerülhetünk. Csapatként nagyon izgatottan várjuk a kezdést, és szeretnénk remek szórakozást nyújtani a rajongóknak.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!