A Red Bull egyelőre óvatos a hosszú távú ígéretekkel

Fotó: Red Bull Racing
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 17: Third placed Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 pulls into parc ferme during the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 17, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Robert Cianflone/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YRD9P9C11W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
A Red Bull egyelőre nagyon elégedett a 2019-es F1-es szezon kezdetével, ám a hosszú távú reményekkel kapcsolatban óvatosan nyilatkoznak.

Max Verstappen az Ausztrál Nagydíjon a Mercedesek mögött a 3. helyen ért célba, így megelőzve mindkét Ferrarit a dobogóra állhatott. 

A Red Bullnál és a Hondánál is fellélegeztek az eredményt követően, mivel tartottak attól, hogy milyen eredménye lesz az együttműködésüknek rögtön a szezon kezdetén. 

Az erős kezdés ellenére azonban nem bízzák el magukat, hiszen a bajnokság még csak most indult: Christian Horner csapatfőnök nagyon reméli, hogy hasonló lesz a folytatás is. 

„Még túl korai a bajnokságról beszélni” – mondta Horner. „De a dobogó egy csodálatos pillanat volt a Honda számára.” 

„Büszkék vagyunk a teljesítményünkre és a Honda termékével is elégedettek vagyunk. Remélhetőleg ez kezdete egy erős szezonnak.”

Horner hozzátette, egy pillanatra sem szabad hátradőlniük, és tovább folytatják a munkát annak érdekében, hogy az élen harcolhassanak.

„Még csak ez volt az első verseny, de jó start volt. Erre a pozitív energiára kell most építkeznünk.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS