A Red Bull elégedett a csapaton belüli egyensúllyal

Egyszerű döntésként jellemezte Mark Webber szerződésének meghosszabbítását a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner.


Egyszerű döntésként jellemezte Mark Webber szerződésének meghosszabbítását a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner.

A szakember a dpa hírügynökségnek adott nyilatkozatában elárulta, véleménye szerint a Sebastian Vettel – Mark Webber páros 2012-ben is tökéletes egyensúlyt biztosít majd csapaton belül, így minden adott lesz ahhoz, hogy a következő bajnokságban is komoly eredményeket érjenek el.

„Mark egy rettentő kemény versenyző, rendkívüli módon hajtja Sebastiant” – fogalmazott a csapatfőnök.

„Ők ketten karrierjük más-más szakaszában vannak. És az egyensúly nagyon jó csapaton belül. Nem kellett gondolkodni azon, hogy meghosszabbítjuk-e újabb tizenkét hónapra a szerződését.”

Horner természetesen nem ment el szó nélkül Vettel idei teljesítménye mellett sem. A német 112 pontos előnyt halmozott fel a bajnokságban, hétvégén pedig egy jó eredménnyel akár be is biztosíthatja második világbajnoki címét.

„Az idei évben hihetetlenül jól összerakott mindent. A következetessége figyelemreméltó. És tovább folytatja, egyre erősebb és erősebb lesz” – magyarázta a szakember.

„Több szempontból megvédeni egy világbajnoki címet nagyobb kihívás, mert az elvárások nőnek, és az ember üldözőből hirtelen üldözötté válik. 2011-ben Sebastian sokat profitált a megszerzett tapasztalatokból. Sokat tanult a tavalyi bajnokság alatt.”

„Az ember könnyen elfelejti, milyen fiatal, és hogy milyen kevés verseny van a háta mögött. Azt hiszem, idén mindent jól összerakott, fantasztikus sorozatot produkált, jó eredményeket ért el, amit teljes mértékben megérdemelt.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!