A Red Bull magához láncolná Vettelt - F1VILÁG.HU

A Red Bull magához láncolná Vettelt

HIRDETÉS

A Red Bull Racing mindent elkövet azért, hogy a 2015-ös évad végéig meghosszabbítsa Sebastian Vettel szerződését, mellyel nem titkoltan az a célja, hogy távol tartsa német versenyzőjétől a rivális csapatokat.



Brit lapértesülések szerint a Red Bull Racing mindent elkövet azért, hogy egészen a 2015-ös évad végéig meghosszabbítsa Sebastian Vettel szerződését, mellyel nem titkoltan az a célja, hogy távol tartsa német versenyzőjétől a rivális csapatokat.

Bár Vettel jelenleg is érvényben lévő szerződése csak a 2012-es szezon végén jár le, a Red Bull vezetése gőzerővel dolgozik azon, hogy további három évvel meghosszabbítsa német pilótája kontraktusát, értesült az Autosport.

A hírek szerint a tárgyalások már meg is kezdődtek a háttérben, amit az is elősegíthetett, hogy minden jel arra utal, hogy Adrian Newey sztártervező hosszú távra tervez a csapattal, és a következő években még nagy valószínűséggel az energiaital-gyárosokkal marad.

Ez pedig garanciát jelenthet arra, hogy a Red Bull Racing a mezőny élén marad, hiszen a brit szakember a múltban már nem egyszer bizonyította, hogy fantasztikus autókat tud tervezni, amit az idei modell, az RB6 teljesítménye is hűen bizonyít.

Miközben készítik elő Vettel szerződéshosszabbítását, megbízható források szerint, az osztrák tulajdonban lévő alakulat Mark Webberrel is hosszabbítani fog, ám vele csak egy évre, hogy aztán 2011 végén ismét mérlegelhessen, és döntést hozhasson az ausztrál további sorsáról.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!