A Red Bull még nem tudja teljesen megmagyarázni a szingapúri küszködést - F1VILÁG.HU

A Red Bull még nem tudja teljesen megmagyarázni a szingapúri küszködést

Nem teljesen érti még a szingapúri szenvedés okait a Red Bull Forma-1-es csapata, Sergio Perez viszont azt mondja, vannak ötleteik.

Az energiaital-gyárosok kiábrándító formában teljesítettek a múlt hétvégén, Max Verstappen végül az 5., Sergio Perez pedig csak a 8. helyen ért célba a versenyen. A futamot Carlos Sainz nyerte a Ferrarival, a Red Bullnál azonban biztosak benne, hétvégén, Japánban újra győzelmi esélyekkel indulnak.

Az energiaital-gyárosok már a hétvégén utaltak rá, a nem megfelelő beállítások miatt teljesíthettek átlagon alul, Sergio Perez viszont Japánban azt mondta, a pontos okokat még nem tudják.

„Határozottan a visszavágás a cél. Még mindig nem teljesen értjük, mi ment ennyire félre Szingapúrban. Van néhány elképzelésünk, de ez a pálya nagyon más, szóval nem látom okát annak, miért ne lehetnénk újra erősek. A szuzukai az egyik legjobb pályánk lehet” – mondta a rutinos versenyző.

„Nyilvánvalóan van elképzelésünk arról, hogyan készültünk fel a hétvégére, és mi ment félre, de ez nyilván olyasvalami, amit megtartunk magunknak. Van néhány jel arra vonatkozóan, hogy feltehetően rossz beállításokkal vágtunk neki a hétvégének.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!