Költségplafon-ügy

A Red Bull mindent megtesz, hogy jövőre visszavágjon

Noha a Mercedes idén is megsemmisítő vereséget mért a Forma-1 mezőnyére, a Red Bull csapatánál nem pihennek, és mindent megtesznek azért, hogy felzárkózzanak a német istállóra.

Az energiaital-gyárosok a 2020-as világbajnokságnak is nagy reményekkel vágtak neki, ám hamar be kellett látniuk, hogy a Mercedest lehetetlen lesz legyőzni.

Az Emilia Romagna Nagydíjon aratott kettős győzelemmel az ezüstnyilak sorozatban hetedszer is megnyerték a világbajnoki címet, Lewis Hamilton pedig már a hétvégi Török Nagydíjon bebiztosíthatja újabb vb-elsőségét.

Hirdetés
 

A Red Bullnál viszont nem adják fel, kőkeményen dolgoznak versenyautójuk fejlesztésén azért, hogy 2021-ben visszavágjanak.

„Az teljesen nyilvánvaló, hogy javítanunk kell az aerodinamikai teljesítményünkön” – mondta a szakember a Channel 4 televíziós csatornának.

„A Mercedes az idei évre egy hihetetlen autót fejlesztett, de nem fogunk csak úgy helyet csinálni nekik, és átnyújtani azt a két vb-címet…”

„Minden lehetséges, ha az ember keményen dolgozik, ezt a Mercedes is bebizonyította, és mi is megmutattuk korábban. A mi feladatunk most az, hogy megtegyük a következő lépést. Természetesen az imolaihoz hasonló versenyek elkeserítőek, de biztos vagyok benne, hogy sok olyan napunk lesz még, amikor jobban mennek a dolgok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Red Bull mindent megtesz, hogy jövőre visszavágjon
Schumacher: A Russell-lel való ütközés kinyírta a versenyemet
A Red Bull nagyon magabiztosan várja az FIA vizsgálatának eredményét
Dühbe gurult a Haas Magnussen kiintése miatt

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!