A Red Bull nem fogja korán elengedni kulcsemberét az Aston Martinhoz - F1VILÁG.HU

A Red Bull nem fogja korán elengedni kulcsemberét az Aston Martinhoz

Csak 2023-ban jár le Dan Fallows szerződése a Red Bull Forma-1-es csapatánál, így a neves szakembernek még sokat kell várnia, mire csatlakozhat az Aston Martin alakulatához.

Fallows az Aston Martin technikai igazgatójaként folytatja majd pályafutását, a silverstone-i istálló pedig abban bízott, amilyen hamar csak lehet, munkába állhat majd náluk.

Otmar Szafnauer, az Aston Martin csapatfőnöke az Osztrák Nagydíjon újságíróknak elárulta, szeretne beszélni Christian Hornerrel arról, hogy van-e esély arra, hogy idő előtt elengedik majd Fallowst.

 

„Vagy most, vagy a közeljövőben beszélünk majd” – mondta Szafnauer. „Nem terveztem semmit, de ha lesz egy kis időm, ez biztosan megtörténik majd. Mozgalmas ez a pár hét.”

Az Aston Martin csapatfőnökének reményei viszont úgy tűnik, hamar elszállnak, Horner ugyanis jelezte, amíg szerződése köti a Red Bullhoz, Fallows náluk fog dolgozni.

„A helyzetünk Dannel nagyon egyértelmű. Dolgozik az idei autónkon, és dolgozik a jövő évi autón is” – mondta a szakember.

„Még rengeteg ideje van. Csak a tavalyi év végén írta alá szerződését, szóval rengeteg idő van, mire elérkezünk 2023 közepéig. Szóval nyilvánvalóan a szerződése lejártáig foglalkoztatjuk őt.”

Valószínűleg nem véletlen, hogy a Red Bull ennyire ragaszkodik szakemberéhez, nemrég ugyanis kiderült, az Aston Martin a csapat másik neves aerodinamikusát, Andrew Alessit is elhappolta, ő a technikai műveletek vezetőjeként csatlakozik majd a brit csapathoz.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!