Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

A Red Bull-pilótáknak a gyárban kell bocsánatot kérniük

Fotó: Red Bull Racing
AUSTIN, TX - OCTOBER 22: Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing and Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talk before the United States Formula One Grand Prix at Circuit of The Americas on October 22, 2017 in Austin, Texas. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) USAGP2017

Max Verstappennek és Daniel Ricciardónak el kell látogatniuk a Red Bull gyárába, és személyesen kell bocsánatot kérniük az ott dolgozóktól a Bakuban történt kettős kiesés miatt.

A Red Bull pilótái a verseny végén ütköztek össze, amikor pozícióért harcoltak egymással – az eset vége az lett, hogy mindketten kiestek, így a csapat pont nélkül zárta az Azeri Nagydíjat.

A csapatfőnök, Christian Horner az esetet követően elmondta, megkérték a pilótákat, személyesen menjenek el Milton Keynes-be a Spanyol Nagydíj előtt, és kérjenek elnézést az ott dolgozóktól is.

„Barcelonára rendben lesznek, nincs kétségem efelől” – nyilatkozta Horner a pilóták jelenlegi lelkiállapotáról.

„Most nagyon meghúzzák magukat, ez a testbeszédükből is látszik” – folytatta a csapatfőnök. „El fognak menni a gyárba, hogy bocsánatot kérjenek a teljes személyzettől még Barcelona előtt.”

„A csapattól fognak elnézést kérni, minden egyes tagjától, mert ez egy csapatsport, és úgy tűnik, hogy megfeledkeztek erről.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS