A Red Bull reméli, Hamilton idén is ott lesz a mezőnyben - F1VILÁG.HU

A Red Bull reméli, Hamilton idén is ott lesz a mezőnyben

HIRDETÉS
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt reméli, Lewis Hamilton idén is rajthoz áll majd a Forma-1-es világbajnokságon, és a tavalyihoz hasonló, elképesztő csatát vív majd versenyzőjükkel, Max Verstappennel.
2021 Portuguese Grand Prix, Sunday - Steve Etherington Max Verstappen Lewis Hamilton

Hamilton 2021-ben alulmaradt a Red Bull holland ászával szemben, az abu dhabi események után pedig az a hír járja, a hétszeres világbajnok fontolgatja, hogy kihagyja az előttünk álló idényt. Úgy hírlik, Hamilton a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) belső vizsgálatának eredményétől teszi függővé maradását.

A Red Bullnál remélik, Hamilton nem fordít hátat a sportnak.

„Őszintén remélem, hogy Lewis itt lesz idén is” – mondta a Red Bull csapatfőnöke.

„Még mindig hihetetlen szinten versenyez, ez a két versenyző tavaly külön ligában versenyzett. Az ő döntése, az ő pályafutása, szóval biztos vagyok benne, hogy a legjobb döntést hozza majd saját magának. Szóval tényleg nem a mi dolgunk.”

Horner hozzátette, szerinte itt lenne az ideje, hogy Hamilton és a Mercedes túltegye magát a tavalyi vereségen.

„A tavalyi szezon hosszú és nehéz volt, szóval az abu dhabi verseny után felkerestem Totót. Nem találtam meg őt, de tudtam beszélni Lewisszal és az édesapjával. Elvégre ez egy sport – nem életeket mentünk itt. A Forma-1 a kemény rivalizálásról szól, de mindenekelőtt meg kell, hogy legyen a kölcsönös tisztelet.”

A Red Bull csapatfőnöke beszélt arról is, számára nem kétséges, hogy tavaly a Forma-1 történetének egyik legjobb szezonját láthattuk.

„Amikor ugyanaz a csapat és ugyanaz a versenyző nyer, azt megszenvedi a sport. Szóval az alapján, amit tavaly láttunk minden egyes versenyen, szerintem az elmúlt 30-40 év egyik legjobb szezonján vagyunk túl.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!