A Red Bull reméli, Perez Szingapúr után magabiztosabbá válik - F1VILÁG.HU

A Red Bull reméli, Perez Szingapúr után magabiztosabbá válik

HIRDETÉS
A Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke abban bízik, a Szingapúri Nagydíjon elért győzelméből Sergio Perez önbizalmat tud meríteni, így maga mögött hagyja az utóbbi hetek-hónapok hullámzó teljesítményét.
SINGAPORE, SINGAPORE - OCTOBER 02: Race winner Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing celebrates with his team after the F1 Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on October 02, 2022 in Singapore, Singapore. (Photo by Mark Thompson/Getty Images,)

Jelentős diadalt aratott a múlt hétvégi Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon a Red Bull pilótája, aki szinte a teljes versenytávon kötélidegekkel bírta a Charles Leclerc által rá helyezett nyomást. Sergio Perez utoljára a májusi Monacói Nagydíjon állhatott a dobogó legfelső fokára, így most kétségkívül nagy kő esett le a szívéről. Az utóbbi hónapok során nem igazán találta a helyét a Red Bullnál, ahol elismerte, az autó év közbeni fejlesztései neki nem működtek olyan jól, mint csapattársának, Max Verstappennek.

A Red Bull csapatfőnöke a győzelmet követően úgy fogalmazott: reméli, hogy Perez új lendületet szerzett a legutóbbi sikerével.

„Utcai pályákon mindig fenomenális volt. Úgy tűnik, kedveli a csúszós pályákat, mi pedig keményen dolgoztunk vele a beállításokon. Remélem, hogy ez az eredmény magabiztossággal tölti el az év végéig” – fogalmazott Christian Horner.

Perez nem próbálta leplezni, hogy hátrányban van Verstappenhez képest, de szerinte a média sokkal nagyobbra fújta az ügyét, mint kellett volna.

„Ez a győzelem sokat jelent, mivel az utóbbi néhány verseny nehéz időszak volt számomra. Nyilván a média sokkal nagyobb ügyet csinál belőle – talán azért, mert mexikói vagyok, és ha nem állok minden versenyen dobogóra, akkor a valaha volt legrosszabb szezonomat teljesítem a Red Bullnál, és már távoznom kellene. Szóval igen, jó érzés nyerni” – fogalmazott szúrósan Perez.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!