A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

A Red Bull tudja, min kell változtatnia Albonnak

Habár számos kritika érte az elmúlt időszakban Alexander Albont, a Red Bull versenyzőjét, a csapatfőnök Christian Horner ismét védelmébe vette a thai versenyzőt.

Albon idei teljesítménye elmarad csapattársától, Max Verstappentől, emiatt számos kritika érte őt mostanában.

Tavaly a Red Bull azért küldte vissza Pierre Gaslyt a Toro Rossóhoz, mert úgy ítélték, a fiatal pilótának még tanulnia kell, és nem fekszik neki a Red Bull versenygépe. 

Sokan hasonlóságot vélnek felfedezni a két helyzet között, azonban Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke úgy gondolja, tudják, hol kell javítania Albonnak, és igyekeznek segíteni őt ebben. 

„Alexnek azon kell dolgoznia, hogy szombaton jobban teljesítsen, mert vasárnap délutánonként mindig jól megy” – mondta Horner. „Bátor előzési manőverei vannak, és a versenytempója is olyan, amit elvárhatunk.”

Míg Verstappen az idei szezonban az eddigi 5 versenyből 4 alkalommal állt dobogón, és futamgyőzelmet szerzett, addig Albonnak ez nem sikerült: legjobb helye a Stájer Nagydíjon megszerzett 4. hely volt. 

„Arról van szó, hogy egy körön hozzon ki többet az autóból” – folytatta Horner. „A versenygépe nem egyszerű, és Max pedig elkerül minden problémát. Amint Alex magabiztos lesz az autót illetően, és jobban teljesít az időmérőn, a versenytempójával hamarosan képes lesz a dobogós helyekért harcolni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!