A Red Bullnak már nagyon elege van a Renault-ból

Fotó: Red Bull Racing
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 27: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during practice for the Formula One Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 27, 2018 in Budapest, Hungary. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1WDE267MW2511 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Alaposan kiakadt Max Verstappen magyarországi kiesése után a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner.

A holland pilóta a Magyar Nagydíj 6. körében, feltehetően a kinetikus energia-visszanyerő rendszer hibája miatt esett ki.

Verstappen érthető módon dühös volt a történtek miatt, a csapatrádión hangot is adott frusztrációjának.

„Nem mehetnék tovább, és b*szhatnám szét az egészet? Nem érdekel, ha felrobban ez a motor. Miféle kib*szott vicc ez folyton ezzel a sz*rral? Komolyan!”

Miután Ausztriában és Németországban Daniel Ricciardót is motorgondok hátráltatták, Horner még a hungaroringi verseny közben meglehetősen dühösen nyilatkozott.

„Nem szeretnék sokat mondani, de több millió dollárt fizetünk ezekért a motorokért. Elsőosztályú termékekért, magas színvonalú termékekért, és egyértelműen látszik, hogy jóval ez alatt vagyunk…” – mondta a szakember a Sky Sports F1 televíziónak.

„Szóval frusztráló. Ez van. Daniel még versenyben van, és megengedjük Cyrilnek [Abiteboul – a Renault F1-es főnöke], hogy előálljon majd a kifogásaival.”

A Red Bull már korábban eldöntötte, jövőre Honda-motorokra vált, a Renault-val való kapcsolata pedig kezd egyre feszültebbé válni.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!