A Red Bullnál biztosak abban, Newey tőlük meg nyugdíjba - F1VILÁG.HU

A Red Bullnál biztosak abban, Newey tőlük meg nyugdíjba

A Red Bull motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko megerősítette, valóban szerződést hosszabbítottak Adrian Newey-val, és biztos benne, a neves tervezőzseni tőlük fog majd visszavonulni.

Néhány hete már Christian Horner csapatfőnök is beszélt arról, el kell keserítenie az ellenfeleket, Newey ugyanis még éveken át a Red Bull csapatánál marad. Bár szerződésének meghosszabbítását nem jelentette be hivatalosan a csapat, az istálló szóvivője hétfőn megerősítette, a Forma-1 egyik legeredményesebb tervezőmérnöke sokáig az energiaital-gyárosokat erősíti még.

Most Helmut Marko beszélt arról, az, hogy hosszabbítottak a szakemberrel, jól mutatja, mi a Red Bull sikerének egyik titka.

 

„Az Adrian Newey-val való szerződéshosszabbítás is azt mutatja, hogy továbbra is a folytonosságra építünk, és rendkívül kellemes munkahelyi légkör uralkodik itt” – idézi az osztrák szakember szavait az Auto Bild. „Adrian már 17 éve van velünk, és bár nem egy életre szól ez a szerződés, mindig kapott, és továbbra is kapni fog vonzó ajánlatokat az ellenfelektől.”

Marko beszélt arról is, biztos benne, hogy a neves szakember egészen addig a Red Bullnál marad, amíg úgy nem dönt, nyugdíjba megy.

„Remélem, és biztos is vagyok abban, hogy tőlünk fog visszavonulni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Red Bullnál biztosak abban, Newey tőlük meg nyugdíjba
A Sauber-főnök még a 45 éves Alonsót is leszerződtetné
Aston Martin: Ki kell derítenünk, miért szenvedtünk a verseny elején
Főnöke szerint elképesztő, hogy Verstappen a telefoncsörgést is felismeri az autóban ülve
Russell is Schumachert méltatta Barcelonában

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!