Portugál Nagydíj
Next
Prev

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

A Red Bullnál még nincs döntés a jövő évi felállásról

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A Red Bullnál még nincs döntés a jövő évi felállásról

A világbajnoki címvédő Red Bull Racing egyelőre még nem áll készen arra, hogy bejelentse, 2014-ben milyen versenyzőpárossal vág neki a világbajnoki küzdelmeknek.


A világbajnoki címvédő Red Bull Racing egyelőre még nem áll készen arra, hogy bejelentse, 2014-ben milyen versenyzőpárossal vág neki a világbajnoki küzdelmeknek.

Mark Webber szerződése az idei szezont követően lejár, és a Malajziában történtek után – amikor is csapattársa, Sebastian Vettel a csapatutasítást figyelmen kívül hagyva megelőzte őt, és megnyerte a futamot – rengeteg pletykáltak arról, a lassan 37 esztendős versenyző kész elhagyni az osztrák istállót.

Helyét akár Kimi Räikkönen is átvehetné, kinek kontraktusa az idény végén szintén lejár csapatánál, a Lotusnál – és a Red Bullnál is igencsak elismerően nyilatkoztak a finn világbajnokról.

Webber nemrég az Autosprint magazinnak nyilatkozott, mondandójával pedig azt sugallta, jövőre is ott lesz az F1-es rajtrácson.

„Rengeteg új dolog lesz jövőre, azt hiszem, elég sok kiesést látunk majd az első versenyeken” – mondta a rutinos versenyző.

„Még a téli tesztek is komplikáltak lesznek, hiszen nem olyan lesz a helyzet, mint ma, hogy 400 kilométert megteszünk egy nap. Az autók sok időt töltenek majd el a bokszban. Szerintem a korai versenyeken már az is jó lesz, ha egyáltalán célba érünk és pontokat szerzünk.”

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner egyelőre még nem kíván beszélni a 2014-es felállásról.

A Räikkönennel kapcsolatos pletykákra reagálva elmondta: „Mindez csak spekuláció.”

„Még nem döntöttünk arról, mit fogunk csinálni, ha lejár Mark szerződése. Az viszont biztos, hogyha bejelentjük a versenyző nevét, az nem jövő héten lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!