Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

A Red Bullnál tudják, nem garantált Vettel maradása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A Red Bullnál tudják, nem garantált Vettel maradása

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint a győztes autó a kulcsa annak, hogy meghosszabbítsák Sebastian Vettel 2014 végén lejáró kontraktusát.


Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint a győztes autó a kulcsa annak, hogy meghosszabbítsák Sebastian Vettel 2014 végén lejáró kontraktusát.

A német tehetség 2009-ben csatlakozott az osztrák istállóhoz, azóta két egyéni világbajnoki címet szerzett a csapatnak. Szerződése még további három esztendőre szól, ám korábban felmerültek olyan hírek, melyek szerint a Red Bull 2016-ig mindenképp szeretné magához láncolni Vettelt.

Helmut Marko szerint azonban a német lojalitásának feltétele, hogy győztes autó legyen alatta, így mindent meg kell tenniük azért, hogy a kétszeres világbajnok ne csalódjon a közeljövőben.

„Nem preferáljuk az extra hosszú időre szóló elkötelezettséget, semmit nem veszünk biztosra” – mondta a szakember az Autosportnak.

„Annak az alapja, hogy Vettel velünk maradjon az, hogy győztes autót teszünk a feneke alá. Nem tudunk dicső múlttal szolgálni. Sebastian ott fog vezetni, ahol a legjobb csomag áll majd rendelkezésére ahhoz, hogy nyerjen.”

Marko mindazonáltal biztos abban, csapata 2012-ben is bombaformában versenyez majd.

„Biztosíthatom önöket arról, hogy erős helyzetben leszünk” – magyarázta a szakember, hozzátéve: a csapat sikereinek kulcsa a stabilitás.

„A kulcspozícióban lévő szakemberek 2014-ig, illetve még tovább szerződéssel rendelkeznek. A folyamatosságra támaszkodhatunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!