A Red Bullnál úgy érzik, a McLaren titkol valamit - F1VILÁG.HU

A Red Bullnál úgy érzik, a McLaren titkol valamit

HIRDETÉS

Mark Webber szerint a McLaren nem mutatta meg valódi erejét a Spanyol Nagydíj pénteki edzésein, és nagy dobásra készül a hétvége hátralévő részében.


Mark Webber szerint a McLaren nem mutatta meg valódi erejét a Spanyol Nagydíj pénteki edzésein, és nagy dobásra készül a hétvége hátralévő részében.

Azt követően, hogy a McLaren duója diktálta a tempót a délelőtti tréningen Barcelonában, a Red Bull versenyzői vették át a vezetést a második edzésen, ahol Sebastian Vettel majd’ egy teljes másodperccel volt gyorsabb legközelebbi riválisánál.

Webber azonban figyelmeztetett, hogy hiba lenne messzemenő következtetéseket levonni a pénteki eredményekből, ugyanis van egy olyan érzése, hogy a McLaren csak altatott, és egyelőre még nem mutatta meg valós erejét.

„Mint az általában lenni szokott, nem lehet messzemenő következtetéseket levonni a pénteki eredményekből, de egy biztos, hogy a McLaren nem mutatott meg mindent a mai napon” – jelentette ki az ausztrál versenyző a riportereknek Barcelonában.

Webber azonban nagyon örül annak, hogy csapata jól végezte dolgát a mai edzéseken, így magabiztosan várja a folytatást, és bízik a legjobbakban.

„A garázs mindkét oldalán simán ment a munka” – mondta. „Ez pedig mindenképpen nagy pozitívum a csapat számára. A srácok nagyon keményen dolgoztak az elmúlt néhány hónapban, de ez bizonyára minden csapatról elmondható.”

„Különösen tegnap este, sőt egész éjszaka pokolian folyt a munka, így a srácok nagyon is megérdemeltek egy sima pénteki napot. Van néhány dolog, amit még el kell még végeznünk az este folyamán, és remélhetőleg jól felkészülten kezdhetjük meg a holnapi napot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!