Friss hírek

A Red Bullt meglepte a Mercedes felülvizsgálati kérelme

Sajtóhírek szerint meglepte a Red Bull Forma-1-es csapatát, hogy a Mercedes a múlt hétvégi Brazil Nagydíjon Lewis Hamilton és Max Verstappen között történt incidens felülvizsgálatát kérte.

A Mercedes kedden délután jelentette be, szeretnék, ha a versenybírók megvizsgálnák, ahogy Verstappen az interlagosi futam 48. körében kiszorította a versenypályáról Hamiltont, szerintük ugyanis relevánsnak mondható az az új bizonyíték, mely a minap látott napvilágot.

A Forma-1 közösségi oldalaira kedden került fel Verstappen fedélzeti kamerájának előrefelé néző felvétele, mely a futam során még nem állt a versenybírók rendelkezésére.

Hirdetés
 

A RacingNews365.com című internetes lap forrásaira hivatkozva azt írja, a Red Bullnál igencsak meglepődtek a Mercedes felülvizsgálati kérelmén, szerintük ugyanis a most nyilvánosságra került felvétel csak megerősíti a stewardok és Michael Masi versenyigazgató álláspontját, miszerint kemény, de fair versenyzést láthattunk, és mindkét versenyző nagyon mélyet fékezett a 4-es kanyarban.

A versenybírók várhatóan a soron következő Katari Nagydíj előtt vizsgálják újra az ügyet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!