A Renault főszponzora azonnal lecsapott Alonsóra

Az ING Renault Forma-1-es csapat névadó szponzora, az ING Csoport a mai napon elindította globális reklámkampányát, melyben a csapat kétszeres világbajnok pilótája, Fernando Alonso szerepel.

Az ING Renault Forma-1-es csapat névadó szponzora, az ING Csoport a mai napon elindította globális reklámkampányát, melyben a csapat kétszeres világbajnok pilótája, Fernando Alonso szerepel.

A kampány elsőként harminc országban – köztük Magyarországon – indul, 30 és 45 másodperces reklámfilmekkel, melyeket a Forma-1-es futamokat közvetítő televíziókon és nemzetközi csatornákon láthatnak a rajongók, minden futamhétvégén. A televíziós sugárzást kiegészítik a nyomtatott sajtóban és az internetes hírportálokon, valamint Forma-1-es oldalakon megjelenő hirdetések. A reklámfilm az ING Ausztrál Nagydíj hétvégéjén kerül adásba.

A reklámkampány az ING második évbe lépő Forma-1-es szponzorációjának részét képezi, melynek célja a cég márkaismertségének növelése és az üzleti tevékenység támogatása. A reklámkampánnyal párhuzamosan az ING az Ausztrál, a Magyar és a Belga Nagydíj névadó szponzora is egyben, támogatja Fernando Alonsót és Nelson Piquet-ét, valamint hirdetésekkel jelenik meg az évad 18 futamából 13 esetében.

A reklámfilm az ING legfontosabb üzenetét jeleníti meg: bár a pénzügyi szolgáltatások összetettek, az ING könnyebbé teszi ügyfelei számára e szolgáltatások igénybevételét, s így az ügyfelek a számukra igazán fontos dolgokra koncentrálhatnak. A kampányt a londoni központú Iris ügynökség kivitelezte.

Isabelle M. Conner, az ING Csoport Branding és Szponzorációs vezetője elmondta: “Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire összetettek lehetnek a pénzügyek, ám meggyőződésünk, hogy ügyfeleink számára a megtakarítások, befektetések és jövőjük pénzügyi tervezése könnyebb is lehet. Új kampányunk ezt találóan szemlélteti.”

A globális kampányon túl Fernando Alonso feltűnik az ING Direct spanyolországi reklámjában is.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS