Friss hírek

A Renault-t feltüzelte idei első dobogós helyezése

A Renault ideiglenesen kinevezett csapatfőnöke, Bob Bell elmondta, hogy a francia gárda kitörő örömmel fogadta idei első dobogós helyezését, főleg azután, hogy egy borzalmasan nehéz héten vannak túl.

A Renault ideiglenesen kinevezett csapatfőnöke, Bob Bell elmondta, hogy a francia gárda kitörő örömmel fogadta idei első dobogós helyezését, főleg azután, hogy egy borzalmasan nehéz héten vannak túl.

Fernando Alonso fantasztikus teljesítményt nyújtva, a harmadik helyen végzett a tegnapi Szingapúri Nagydíjon, ahol a tavalyi évben vitatott körülmények között szerezte meg a győzelmet.

A spanyol versenyző nem egészen egy héttel azután állhatott fel a dobogóra – az idei évben először –, hogy csapata két éves felfüggesztett eltiltást kapott a tavalyi szingapúri csalásügy miatt.

Hirdetés
 

A kétszeres világbajnok a futam után egykori csapatfőnökének, a motorsporttól élete végéig eltiltott Flavio Briatorének ajánlotta dobogós helyezését, amivel reményei szerint feledtetni tudják az elmúlt időben történteket.

“Egy fantasztikus napon vagyunk túl” – mondta az újdonsült csapatfőnök, Bob Bell. “Mindig csodálatos dobogós helyezést szerezni, de azok után, amin a csapat átment, még örömtelibb, és erőt ad a továbblépésre.”

“A csapat összes dolgozója feltüzelve érkezik meg a szezon hátralévő versenyére, a hétvégi eredmény után, ami bebizonyította, hogy igenis képesek vagyunk harcba szállni a dobogós helyezésekért.”

A Renault újonnan kinevezett ügyvezetője, Jean-Francois Caubet a következőkkel folytatta: “Fantasztikus eredmény, hogy a dobogón zártuk a hétvégét. Mikor szerdán megérkeztünk a helyszínre, nem gondoltuk, hogy ezt elérhetjük, de lépésről lépésre lehetővé tettük. Sikerült egy olyan stratégiát összeraknia a csapatnak, amely kiválóan működött.”

“Öröm látni, hogy a dobogón végeztünk, és ez nagyon fontos a Renault-nak, partnerünknek, a Totalnak, szponzorainknak, és a Renault F1 csapatnak. Megmutattuk, hogy a Renault F1-nek mindene megvan ahhoz, hogy az élen harcolhasson.”

A Renault-t a múlt héten két szponzora is elhagyta, az ING és a Mutua Madrilena. Mindkét cég a csalásügy miatt bontotta fel szerződését a csapattal.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!