A riválisok párbajra hívják Hamiltont

David Coulthard és Jenson Button arra kérte a Forma-1 újdonsült bajnokát, Lewis Hamiltont, hogy tegyen meg mindent azért, hogy részt tudjon venni a Bajnokok Versenyén (RoC), melyre a jövő hónapban kerül sor a Wembley-ben.

David Coulthard és Jenson Button arra kérte a Forma-1 újdonsült bajnokát, Lewis Hamiltont, hogy tegyen meg mindent azért, hogy részt tudjon venni a Bajnokok Versenyén (RoC), melyre a jövő hónapban kerül sor a Wembley-ben.

A Bajnokok Versenye szervezői szeretnék, ha az F1 valaha volt legfiatalabb bajnoka részt venne a december 14-i eseményen, azonban a McLaren csapatvezetője, Ron Dennis állítólag nem akarja elengedni a brit versenyzőt, mert attól fél, ez elvonja a figyelmét a felkészülésről.

Azonban az esemény pénteki sajtótájékoztatóján mind Coulthard, mind pedig Button arra kérte Hamitont, hogy tegyen meg mindent azért, hogy csatlakozhasson a mókához.

A Red Bull Racing skót pilótája, aki a hétvégén teljesítette utolsó F1-es versenyét, elárulta, hogy nagyon boldog lenne, ha Hamiltonnal alkothatna egy párost a Team F1 Racing Great Britain csapatnál, és ők ketten vehetnék fel a harcot a Jenson Button, és a WTTC leköszönő bajnoka, Andy Priaulx párossal felálló Team Autosport Great Britain csapattal.

“Ez a két srác (Button és Priaulx) egy nagyon erős csapatot alkot, és számomra nagy segítség lenne, ha Lewis csatlakozna hozzám” – mondta Coulthard. “Örülnék, ha mellette versenyezhetnék, és nyernénk valamit.”

“Szóval Lewis, ha nézni fogsz minket, amiben biztos vagyok – nyilvánvalóan az ágyból a csodálatos barátnőd mellől az akciók között, tűnődve… kérlek szépen, hogy gyere át a Bajnokok Versenyére. Tedd meg a hazádért.”

Button a következőkkel folytatta: “Úgy gondolom, hogy jó lenne. Ez egy fantasztikus rendezvény, nagyon élveztem a tavalyi évben. Azzal pedig, ha Lewis lenne DC csapattársa, egy igen erős csapat állna össze.”

“Persze nem olyan erős, mint Andy és én, de nagyon jó lenne, ha két kiváló brit csapat lenne jelen a Nemzetek Versenyén.”

A megmérettetésen természetesen ott lesz a sport hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher is, aki az idei évben sztárrá avanzsált Sebastian Vettellel alkotja majd a német csapatot.

Ha pedig Lewis csatlakozna a mókához, akár az is elképzelhető lenne, hogy a két világbajnok összemérje erejét egymással a híres Wembley stadionban.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS