A Santander lesz a Ferrari főszponzora 2010-től

A Grupo Santander spanyol bankóriás csütörtökön hivatalosan bejelentette, hogy a következő öt évre szponzori szerződést kötött a Ferrarival.

A Grupo Santander spanyol bankóriás csütörtökön hivatalosan bejelentette, hogy a következő öt évre szponzori szerződést kötött a Ferrarival.

A cégcsoport, amely 2007 óta a rivális McLaren támogatója, a jövő évtől az olaszok oldalán folytatja tevékenykedését a Forma-1-ben.

Mindez csütörtökön, egy hivatalos sajtótájékoztató keretén belül került bejelentésre az Olasz Nagydíjnak helyet adó Monzában, ahol a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo, és a Bank of Santander vezére, Emilio Botin is jelen volt.

Bár sokan azt gondolják, hogy a spanyol pénzintézet nem véletlenül csatlakozott a Ferrarihoz, és már jó ideje tudja, hogy Fernando Alonso az olaszoknál folytatja, di Montezemolo titokzatosan elmondta, hogy náluk nem a szponzorok döntenek a versenyzői felállásról.

“Boldogok vagyunk, hogy egy új partnert üdvözölhetünk a Santander személyében, amellyel egy nagyon fontos és hosszú távú együttműködést kezdünk meg” – mondta a Ferrari elnöke.

“Közös az értékrendszerünk, mint a tökéletességre való törekvés, a versenyzés iránti szenvedély, egy nemzetközi szemlélet, és nem utolsó sorban a piros szín. Ezek az értékek teszik gyümölcsözővé, és szerte a világon figyelemre méltóvá ezt az együttműködést.”

“Azt azonban hangsúlyozni szeretném, hogy ez a szerződés nem jelent semmit a jövőbeli versenyzői felállásunkra nézve: ismét el szeretném mondani, hogy a versenyzőket a Ferrari, nem pedig a szponzorok választják ki.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!