A Sauber 2025-ig hosszabbíthat a Ferrarival - F1VILÁG.HU

A Sauber 2025-ig hosszabbíthat a Ferrarival

HIRDETÉS
A legfrissebb sajtóhírek szerint 2025-ig meghosszabbíthatja együttműködését a Ferrarival a Sauber – habár az elmúlt időszakban sokszor lehetett arról hallani, hogy a hinwili istálló a Renault-val lép szövetségre.
GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing ORLEN C39, action during the Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2020, from November 27 to 29, 2020 on the Bahrain International Circuit, in Sakhir, Bahrain - Photo Florent Gooden / DPPI

A 2019 óta Alfa Romeo néven szereplő istálló 2010 óta használja a Ferrari erőforrásait a Forma-1-ben, a felek szerződése azonban az idei szezon végén lejár. Bár felütötte fejét a pletyka, hogy a csapat a Renault partnereként folytathatja a jövőben, a Motorsport.com című internetes portál értesülései szerint a Sauber és a Ferrari megállapodott a folytatásról, így 2022 és 2025 között is a maranellóiak partnereként folytatják Forma-1-es szereplésüket.

Úgy tudni, a szerződést még nem írták alá, az istálló 2022-es autójának fejlesztését viszont állítólag a Ferrari V6-os erőforrásához igazítják.

Azt nem tudni, hogy a csapat Alfa Romeo néven folytatja-e 2021 után, nemrég ugyanis felmerült a pletyka, hogy a Fiat Chrysler és a PSA Group egyesülése után az olasz márka Forma-1-es szereplése veszélybe kerülhet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!