A tökéletes húsvéti ajándék egy F1-rajongó számára! - F1VILÁG.HU

A tökéletes húsvéti ajándék egy F1-rajongó számára!

HIRDETÉS
Három versenyhétvégén túl van már a Forma-1 mezőnye, mostanra pedig már a tavasz is beköszöntött, nyakunkon a húsvét! Ha még mindig azon gondolkodsz, milyen meglepetéssel okozhatnál örömet, segítünk egy kicsit!
FORMA-1 RAJT 2024 Húsvéti kreatív

A szezon első versenyhétvégéjén az F1Világ.hu és a G-ADAM SPORT gondozásában megjelent ugyanis egy pazar nyomtatási minőségben elkészült 84 oldalas Forma-1-es kiadvány, mely egyetlen F1-rajongó asztaláról sem hiányozhat! A lap a kezdő, haladó és „hardcore“ F1-szurkoló számára is kiváló útmutatóként szolgál a hétvégén rajtoló világbajnoksághoz. Praktikus, nem drága, és garantáltan örömet szerzel vele Húsvétra!

A csapatok és versenyzők bemutatása mellett az esélyek latolgatása is helyet kapott a Forma-1 RAJT 2024 magazinban, emellett exkluzív interjút készítettünk a Haas menesztett csapatfőnökével, Günther Steinerrel, beszélgettünk Dr. Hetzman Lászlóval, aki idén „őrangyalként“ lesz majd ott az F1-es mezőny mögött az orvosi autóban, és a hazai közvetítés kommentátora, Wéber Gábor, illetve szakkommentátorai is hosszan diskurálnak a lap hasábjain az előttünk álló idényről.  A szezon idén is garantáltan izgalmas fordulatokat ígér, a pilótapiacon óriási mozgolódások várhatóak, és a tűzijáték már a téli szünetben elkezdődött: Lewis Hamilton Ferrarihoz történő szerződése történelmi pillanat a Forma-1-ben, az átigazolás lehetséges okait is fejtegeti a lap, emellett kikértük olyan hazai élsportolók véleményét is a száguldó cirkuszban zajló eseményekről, mint Kapás Boglárka, Dibusz Dénes és Hanga Ádám. 

A szerkesztőség ellátogatott a magyar rajongók körében is óriási népszerűségnek örvendő bécsi Forma-1-es kiállításra, így bepillantást nyerhetnek a rajongók az expo falai közé — és éppen ez segíthet a döntésben, hogy érdemes-e kilátogatni Ausztriába! 

Emellett egy óriási nyereménycsomagot állítottunk össze Ferrari és Mercedes AMG élményvezetéssel az élményvezetés.hu felajánlásával, F1-es ajándékokkal, amelyet hamarosan kisorsolnak az Olvasók között, a szezonkezdet alakulásától függetlenül tehát élményben és meglepetésben biztosan nem lesz hiány. Egy garantált ajándékot pedig mindenki kap, aki megvásárolja a kiadványt: a kitölthető, óriási versenynaptárat, amely hiánypótló minden rajongó otthonában! 

A 84 oldalas Forma-1 RAJT 2024 magazin az újságosok (InMedio, Relay, stb.) mellett a benzinkutakon (MOL, Shell, OMW, stb.), bevásárlóközpontokban (Tesco, Auchan) és élelmiszerüzletekben (SPAR, Lidl) is beszerezhető! Szép sárga, könnyen megtalálod!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A tökéletes húsvéti ajándék egy F1-rajongó számára!
Alonso ismét erőn felül teljesített, nehéz versenyre számít
Az FIA elutasította az Aston Martin óvását
A rajtkiugrásokról egyeztetnek az F1-es csapatok
Összetűzés, majd ellentmondás a Ferrari két pilótája között
Sainz balesete miatt került nehéz helyzetbe Russell az időmérőn

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!