A top 5-öt célozza meg a Red Bull szombaton - F1VILÁG.HU

A top 5-öt célozza meg a Red Bull szombaton

HIRDETÉS

Eredményes napot zárt pénteken, Abu Dhabiban a Red Bull Forma-1-es csapata – az istálló versenyzői optimistán várják a szombati időmérőt.


Eredményes napot zárt pénteken, Abu Dhabiban a Red Bull Forma-1-es csapata – az istálló versenyzői optimistán várják a szombati időmérőt.

Daniel Ricciardo a negyedik, Daniil Kvyat pedig a hatodik legjobb idővel abszolválta a második szabadedzést a Yas Marina versenypályán.

A Red Bull ausztrál pilótája elmondta, ha a legjobb ötben tud végezni a holnapi időmérőn, nagyon elégedett lesz.

„Délután változtattunk kicsit a beállításokon, és az esti szabadedzés reprezentálja azokat a körülményeket, melyekkel majd az időmérőn és a futamon találkozunk” – magyarázta Ricciardo.

„Elégedett voltam az autó egyensúlyával, és szerintem többé-kevésbé úgy állunk, ahogy szeretnénk. Persze most is szükség lesz némi finomhangolásra, de elégedett vagyok a ma látottakkal.”

„A Force Indiák gyorsak voltak ma, meglepően erősnek mutatkoztak. Remélhetőleg a többiek nem nagyon tudtak közelebb kerülni hozzánk, de majd holnap meglátjuk. Egy kicsit még gyorsulhatunk, de feltehetően nem olyan sokat. Ha a legjobb ötben végzünk holnap, elégedettek leszünk.”

Daniil Kvyat, a Red Bull másik pilótája kifejtette, lesz még tennivaló az autóval az időmérő előtt, ám úgy érzi, versenyképesek lehetnek a hétvége további részében.

„Nem tűnt olyan rossznak a mai nap” – nyilatkozta az ifjú orosz.

„Ami azt illeti, az egyensúly nem volt a legjobb, szóval rengeteg lesz még a tennivalónk késő este. Meg kell próbálnunk kicsit stabilabbá tenni az autót, hogy vezethetőbb legyen – de összességében egy szokványos péntek volt.”

Hirdetés

„A harmadik helytől lefelé elég szoros a küzdelem, szóval a harmadik pozícióért nyílt a küzdelem – persze lehetetlen megmondani, mi lesz holnap. Mi nyilván ezeket a helyezéseket célozzuk meg, és remélem, hogy szombaton is ugyanilyen nyitott lesz majd a harmadik helyért zajló küzdelem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!