Friss hírek

A topcsapatok mögött a McLaren a Hungaroringen!

Remekül alakult a Magyar Nagydíj időmérője a McLaren számára, hiszen mindkét pilótájukkal bejutottak a Q3-ba, ahol közvetlenül a három nagycsapat mögött végeztek.

Már a szabadedzéseket látva is meggyőző volt a wokingi csapat tempója, annak ellenére, hogy a hétvégét megelőzően nem gondolták volna, hogy a technikás Hungaroring feküdni fog az autójuknak.

Lando Norris 1 perc 15:800 másodperces köridővel a 7. rajthelyet szerezte meg, ismét megvillantva gyorsaságát.

Hirdetés
 

„Ez egy jó kvalifikáció volt! Összehasonlítva az egy héttel ezelőtti német időmérővel, jó látni, hogy fejlődtünk, és ismét ott vagyunk mindkét autóval a Q3-ban. Egyáltalán nem volt egyszerű feladat, mivel a középmezőny ezúttal is nagy szoros, de otthonosan éreztem magam az autóban és okkal lehetek elégedett. Egészen az időmérőig végeztünk pár változtatást a kocsin, amik az előnyünkre váltak. Hetedik és nyolcadik hely, a három nagycsapat mögött kiváló eredmény számunkra. Arra kell törekednünk, hogy a mai teljesítményünket átmentsük a holnapi versenyre – mondta Norris.

Csapattársa, Carlos Sainz Jr. sem lehetett elégedetlen, hiszen közvetlenül újonc csapattársa mögött, a 8 .helyen zárt.

A Q1-et egyensúly problémákkal kezdtük, majd forgalomba is keveredtem. Két szett abroncsot voltunk kénytelenek elhasználni, de legalább továbbjutottunk. Összességében ez egy pozitív nap a csapat számára, főleg, hogy a hétvége előtt nem hittünk ilyen tempóban. Ezen a pályán nagyon fontos a rajthely, jó versenyben reménykedünk – összegezte gondolatait az időmérő után a spanyol.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!