Friss hírek

A Toyota célja a BMW befogása

A Toyota csapatvezetője, John Howett úgy gondolja, hogy a japán alakulat idővel közelebb kerülhet az élmezőnyhöz, noha az első három versenyen mindössze csak öt pontot gyűjtött.

A Toyota csapatvezetője, John Howett úgy gondolja, hogy a japán alakulat idővel közelebb kerülhet az élmezőnyhöz, noha az első három versenyen mindössze csak öt pontot gyűjtött.

A Forma-1 egyik legnagyobb költségvetésével rendelkező csapata továbbra is első győzelmére hajt, melyre eddig nagyon úgy tűnik, hogy az idei évben sem lesz esélye, jóllehet a vezetőség mindent megtesz annak érdekében, hogy befogják riválisaikat.

Annak ellenére, hogy a téli teszteken látottak alapján sokan gyengébb kezdést vártak a Toyotától, Howett elmondta, még nagyon messze vannak attól, ahol lenni szeretnének, ám hiszi, hogy idővel felzárkózhatnak, és még az idei évben harcba szállhatnak a konstruktőri harmadik helyért a BMW Sauberrel.

Hirdetés
 

“Azt mondhatom, hogy többek várakozásait kielégítettük az első három versenyen, viszont mi ennél többre vágyunk, a legnagyobbakkal akarunk harcba szállni” – mondta. “Természetesen örülünk, ha valakinek pozitív meglepetést szereztünk a téli tesztek után, de tisztában vagyunk azzal, hogy ennél több kell.”

“Véleményem szerint a tavalyi évben gyorsabbak voltunk a BMW-nél, a McLarennel azonos szinten voltunk, jóllehet a versenysebességünk elmaradt az övékétől. Most viszont elhúztak tőlünk, vagy mi estünk vissza. Két, három komoly kihívás áll előttünk most, hogy megérkeztünk Európába. Az első, hogy megtartsuk vezető helyünket a követő bolyban, illetve, hogy ne csússzunk vissza. Aztán figyelnünk kell arra, hogy megtartsuk motivációnkat, és befogjuk a BMW-t.”

“Fő célunk, hogy továbbra is mi vezessük a követő bolyt, de jobban szeretnénk, ha feljebb kerülnénk az idei év második felében, így nagyon keményen kell dolgoznunk, és folyamatosan kell fejleszteni az autót, mert csak így érhetjük el céljainkat” – tette hozzá az elnök.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!