A valódi autóját is leleplezte a Haas, majd Silverstone-ban megtette első köreit - F1VILÁG.HU

A valódi autóját is leleplezte a Haas, majd Silverstone-ban megtette első köreit

HIRDETÉS
Szombat délelőtt a Brit Nagydíj helyszínén tartott bejáratást a Haas Forma-1-es istállója, ami a korábbi renderelt képek után immár valódi felvételeket is megosztott a 2023-as versenygépéről.
haas_2023-vf23-shakedown2

A Forma-1-es mezőnyből idén a Haas tartott először autóbemutatót, ám a január végén megosztott fotókon mindössze az idei versenygépük renderelt mása volt látható. A valódi leleplezésre mostanáig várnunk kellett. Az amerikai istálló szombaton Silverstone-ban tartott bejáratást, ennek alkalmából pedig néhány fotót és egy rövid videót is megosztott a VF-23-ra keresztelt idei autóról. A fényképeken természetesen az autó mellett a csapat idei pilótapárosa, Kevin Magnussen és Nico Hülkenberg, valamint a csapatvezető, Günther Steiner is feltűnt, de bemutatták a versenyzők idei tűzálló overallját is.

A Haas nagy reményekkel várja a 2023-as F1-es szezont. A tavalyi idényük erősen kezdődött, a szezonnyitó Bahreini Nagydíjat követően a középmezőny egyik legerősebb csapatának számítottak, ám a fejlesztések hiánya miatt rövidesen visszacsúsztak a mezőny második felébe. Az idei reményeik elsősorban az új névadó szponzorhoz, a MoneyGramhez fűződnek, aminek érkezésével idén nagyobb összeget költhetnek évközi fejlesztésekre.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!