A versenyzők nem elégedettek a Williams tempójával

Sem Valtteri Bottas, sem Felipe Massa nem volt teljesen elégedett a Williams pénteki formájával Abu Dhabiban.


Sem Valtteri Bottas, sem Felipe Massa nem volt teljesen elégedett a Williams pénteki formájával Abu Dhabiban.

A grove-i gárda versenyzői mindkét edzésen csak a középmezőnyben végeztek, noha még nem a köridőkre, sokkal inkább az optimális beállítások megtalálására hajtottak.

Hirdetés
 

Bottas a második gyakorlás után úgy fogalmazott, az autó teljesítményével kapcsolatban van még hová fejlődni.

„Szokványos péntek volt, mindkét autóval a beállításokkal kapcsolatos teszteket végeztünk” – fogalmazott a finn tehetség.

„Minden eredményt megkaptunk, amit szerettünk volna, de a teljesítménybeli célokkal kapcsolatban kicsit hátrányban vagyunk, szóval holnapra megpróbálunk javítani a köridőkön.”

A Williams másik versenyzője, Felipe Massa szintén azt reméli, a holnap időmérőre sikerül még javítaniuk – a szuperlágy gumikkal ugyanis még nem voltak olyan jók, mint szerettek volna.

„Egy kicsit jobbra számítottam. Nem sokat tudtunk javítani azok után, hogy a lágyról a szuperlágy gumikra váltottunk – a többi autóhoz viszonyítva. Szóval ebben a tekintetben javulnunk kell holnapra” – ismerte el a rutinos versenyző.

„Emellett a szuperlágy gumik sem álltak készen 100 százalékig az első körre. Nem hiszem, hogy ezek komoly problémák, szóval remélem, hogy szombaton minden jól működik majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!